The Cannabist Company

The Cannabist Company

The Cannabist Company Holdings Inc, som är känt för sin betydande närvaro i cannabisindustrin, var tidigare känt som Columbia Care Inc. Detta företag, en av de största och mest erfarna odlarna, tillverkarna och återförsäljarna av cannabisprodukter i USA, meddelade en förändring av sitt juridiska namn till The Cannabist Company Holdings Inc. och genomgick en omprofilering till The Cannabist Company . Namnändringen till The Cannabist Company skedde i september 2023 . Som Columbia Care Inc., var företaget en odlare, tillverkare och leverantör av cannabisprodukter och relaterade tjänster, med licenser i 16 jurisdiktioner i USA .

Finansbakgrund

The Cannabist Company opererar på ett räkenskapsår som slutar den 31 december. Detta sammanfaller med kalenderåret, vilket förenklar den finansiella rapporteringsprocessen för intressenter. Investerare och analytiker kan få tillgång till företagets regulatoriska filer och finansiella rapporter under avsnittet ”Financials” på Investor Relations-webbplatsen, samt på sedar.com eller sec.gov/edgar, vilket säkerställer transparens och regelbundna uppdateringar om företagets finansiella hälsa. 

Aktieköp och investeringsmöjligheter 

För de som vill investera i The Cannabist Company kan aktier köpas genom en registrerad aktiemäklare eller via en online mäklartjänst för investerare. Företagets inkluderande tillvägagångssätt möjliggör icke-kanadensiska invånare att investera på Kanadas NEO-börs, vilket gör det tillgängligt för en bredare investerarbas. 

Utdelningspolicy 

För närvarande utfärdar The Cannabist Company inte utdelningar. Detta är en vanlig strategi för tillväxtorienterade företag inom cannabisindustrin, där återinvestering av vinster tillbaka i företaget ofta prioriteras för att främja expansion och utveckling. 

Om The Cannabist Company

The Cannabist Company Holdings Inc. representerar ett spännande alternativ för investerare som är intresserade av cannabisindustrin. Med en solid grund, en tydlig strategi för tillväxt och ett engagemang för företagsansvar, är företaget väl positionerat för att dra nytta av möjligheterna som erbjuds av den expanderande globala cannabismarknaden. Även om The Cannabist Company inte erbjuder ett direkt aktieköpsalternativ, ger dess närvaro på NEO- och OTCQX-börserna gott om möjligheter för intresserade parter att bli en del av dess tillväxtberättelse. 

  • Startår: 2012.
  • Huvudkontor: New York, USA
  • Börsnotering: OTC Markets Group (OTCMKTS).
  • Ticker: CBSTF

Webbplats: https://investors.columbia.care/

Handel: https://www.otcmarkets.com/stock/CBSTF/overview 

För den som är intresserad har vi även en större artikel om diverse hampa investeringar.
Anette Lindkvist
Senaste inläggen av Anette Lindkvist (se alla)