MariMed

MariMed

MariMed Inc. är ett framstående företag inom cannabisindustrin som har specialiserat sig på att utveckla, finansiera och optimera medicinska cannabisanläggningar och dispensärer. De kan anses vara pionjär inom cannabissektorn, med en stark betoning på innovation, kvalitet och patientvård. 

MariMed – Historik och framsteg

MariMed Inc. har en imponerande tidslinje av framsteg och prestationer som sträcker sig över flera år:

 • 2015
  Företaget öppnade sin första produktionsanläggning och dispensär i Wilmington, DE.
 • 2016
  MariMed fortsatte sin expansion genom att öppna dispensärer i Anna och Harrisburg, IL.
 • 2017
  Ett betydelsefullt år för MariMed, då de introducerade sitt varumärke Kalm Fusion i Rhode Island och Delaware. De öppnade också en dispensär i Lewes, DE, och en odling- och produktionsanläggning i Maryland.
 • 2018
  MariMed förvärvade iRollie, vilket utökade företagets tjänsteutbud. De öppnade också en anläggning i Providence, RI.
 • 2019
  Företaget fortsatte att växa genom att ingå partnerskap med GenCanna Global, vilket markerade deras inträde i den snabbt växande hamp-CBD-marknaden.
 • 2020
  MariMed introducerade flera nya produkter och varumärken, inklusive Nature’s Heritage ”LIVE Flower”, och började handla på den kanadensiska värdepappersbörsen.
 • 2021
  Företaget fortsatte att expandera genom att öppna flera nya anläggningar och introducera nya produkter.
 • 2022
  MariMed rapporterade sina resultat för fjärde kvartalet och hela året 2021, vilket visade på en betydande tillväxt.
 • 2023
  Företaget fortsätter att göra framsteg genom att öppna nya dispensärer, introducera nya produkter och delta i samhällsengagemang. 

Produkter och varumärken

MariMed är känt för sina innovativa och högkvalitativa cannabisprodukter. Deras produktlinje inkluderar allt från ätbara produkter till koncentrat och blommor. Några av deras mest populära varumärken inkluderar Betty’s Eddies, Kalm Fusion och Nature’s Heritage.

MariMed Inc. framstår som en ledare inom cannabisindustrin, med en stark betoning på innovation, kvalitet och patientvård. Genom åren har företaget visat sin förmåga att anpassa sig till en ständigt föränderlig marknad, samtidigt som det håller sig troget mot sin kärnfilosofi att erbjuda de bästa produkterna och tjänsterna till sina kunder. Med en imponerande tidslinje av framsteg och prestationer är MariMed väl positionerat för att fortsätta leda vägen inom cannabissektorn. Övrig information om hampa investeringar finns i denna artikel.

Korta fakta om MariMed Inc.

Huvudkontor: 177 John Vertente Blvd., New Bedford, MA 02745. Börs: CSE (Canadian Securities Exchange) Ticker: MRMD (Canadian Securities Exchange) Produkter: En rad cannabisprodukter, inklusive Betty’s Eddies, Kalm Fusion och Nature’s Heritage. Samhällsengagemang: Företaget har organiserat evenemang och kampanjer för att öka medvetenheten om viktiga frågor inom cannabisindustrin. 

Webbplats: https://marimedinc.com/ 

Handel: https://www.avanza.se/aktier/om-aktien.html/1432979/marimed-inc 

Anette Lindkvist
Senaste inläggen av Anette Lindkvist (se alla)