48north Cannabis

48North Cannabis Corp

48North Cannabis Corp, beläget i hjärtat av Toronto, står som en framstående aktör inom den kanadensiska cannabisindustrin. Med en tydlig vision och värderingsbaserad strategi strävar företaget efter att leverera bästa möjliga hälsa- och välbefinnandeprodukter till sina kunder. Genom att kombinera traditionella odlingstekniker med moderna innovationer positionerar sig 48North som en ledare inom nästa generations cannabisprodukter.

48North Cannabis –  Kärnvärden och vision 

48North är inte bara ett cannabisföretag; det är en organisation som drivs av starka värderingar. Dessa värderingar inkluderar en inriktning på högkvalitativa hälsa- och välbefinnandeprodukter, lönsamhet, god företagsstyrning och mångfald. Genom att hålla sig trogen mot dessa principer strävar 48North efter att skapa en positiv inverkan på både konsumenter och samhället i stort.

Tillgångar och infrastruktur

48Norths tillgångar är imponerande och varierade. De äger en storskalig, lågkostnadsodling på en 100 hektar stor utomhus ekologisk gård, vilket ger dem möjlighet att producera cannabis på ett hållbart och kostnadseffektivt sätt. Utöver detta har de två moderna inomhusanläggningar för odling och produktion, vilket säkerställer att de kan producera högkvalitativa produkter året runt.

Företaget har också etablerat partnerskap med ledare inom cannabis, tillverkning och konsumentvaror. Dessa partnerskap ger 48North en konkurrensfördel genom att kombinera deras expertis inom cannabis med kunskap och resurser från andra branscher.

48North – Produktutveckling och tillverkning

48North är inte bara inriktad på nuvarande produkter, utan ser också framåt mot framtiden för cannabisindustrin. De utvecklar högkvalitativa formuleringar och tillverkningskapaciteter för sina egna proprietära produkter. Dessutom positionerar de sig för att tillverka liknande produkter för tredje parter, inklusive etablerade varumärken utanför cannabisindustrin.

Kontakt och närvaro

Med sitt huvudkontor på Queen St. West i Toronto är 48North centralt beläget i en av Kanadas största städer. De välkomnar intressenter att kontakta dem direkt via e-post eller telefon. Dessutom uppmuntrar de media att nå ut till deras direktör för företagsfrågor för alla mediefrågor. 

48North Cannabis Corp representerar en ny era inom den kanadensiska cannabisindustrin. Med en stark inriktning på värderingar, en imponerande infrastruktur och en vision om framtiden för cannabisprodukter, är 48North väl positionerat för att leda vägen i en bransch som står inför snabb tillväxt och förändring. Genom att kombinera traditionella odlingstekniker med moderna innovationer och genom att etablera starka partnerskap över olika sektorer, fortsätter 48North att sätta standarden för excellens inom cannabisindustrin.

Korta fakta om 48North Cannabis Corp

  • Huvudkontor: Queen St. West, Toronto, Kanada 
  • Grundades: 2013 
  • Börs: Toronto Stock Exchange Venture (TSXV) 
  • Ticker: NRTH
  • Kärnverksamhet: Produktion och försäljning av medicinsk och rekreationell cannabis
  • Odlingsanläggningar: En 100 hektar stor utomhus ekologisk gård samt två moderna inomhusanläggningar 

Webbplats: https://48nrth.com/ 

Hitta mer information om hampa investeringar här.
Anette Lindkvist
Senaste inläggen av Anette Lindkvist (se alla)