Delta 9 Cannabis

Delta 9 Cannabis

Delta 9 Cannabis är en framstående aktör inom cannabisindustrin, med en välutvecklad online närvaro och fysiska butiker. Med sin hemsida, delta9.ca, erbjuder företaget en mängd produkter och tjänster för både nybörjare och erfarna cannabisanvändare. 

Se även om CBD inom idrotten

Delta 9 Cannabis blogg och nyheter

Delta 9 är inte bara en återförsäljare av cannabisprodukter; de är också engagerade i att utbilda och informera allmänheten om cannabis. Deras blogg innehåller artiklar om en mängd olika ämnen, från ”Different ’Horts’ for Different Sports?” till ”Women & Weed” och ”Manitoba A Step Behind Other Provinces When It Comes To Cannabis Consumption Spaces”. Dessa artiklar ger insikter i den senaste forskningen, trenderna och diskussionerna inom cannabisindustrin.

Företaget håller också sina kunder och intressenter uppdaterade med de senaste pressmeddelandena. Nyligen har de tillkännagivit förnyelsen av sitt ”At-the-Market Equity Offering Program”, slutförandet av en privat placering av gemensamt aktie till Haywood, och deras finansiella rapporter för Q2 2023. 

Delta 9 Cannabis står ut som en ledande aktör inom cannabisindustrin i Kanada. Med ett brett utbud av produkter, en informativ blogg, och en stark betoning på kundservice, är det tydligt att företaget är dedikerat till att tillhandahålla högkvalitativa produkter och tjänster till sina kunder. Oavsett om du är ny till cannabis eller en erfaren användare, har Delta 9 något att erbjuda för alla. För andra varianter som gäller hampa investeringar finns denna sida. 

Korta fakta om Delta 9 Cannabis 

  • Startår: 2012
  • Grundare: Bill och John Arbuthnot (far och son team)
  • Licens för medicinsk cannabis: Erhölls i mars 2014, blev den fjärde licensierade producenten av medicinsk cannabis i Kanada.
  • Börsnotering: Blev ett börsnoterat företag den 6 november 2017 på TSX Venture Exchange (TSXV) under aktiekoden ”NINE”, ändrat till ”DN” i juli 2019. Uppgraderades till TSX huvudbord den 3 september 2019.
  • Ticker: DN
  • Huvudkontor: East Winnipeg.
  • Detaljhandelsbutiker: Två butiker öppnade 2019 med planer på att ha 20 butiker i drift i Manitoba fram till 2021.
  • Produktionskapacitet: Med hjälp av sina egna ”Grow Pod”-system planerar företaget att producera upp till 17 000 kilogram högkvalitativ cannabis per år fram till 2020.
  • Partnerskap: Delta 9 har ingått partnerskap med Westleaf i Alberta för en ny produktionsanläggning och har fått en exklusiv masterlicens med Nanosphere Health Sciences för att tillhandahålla deras nano-teknik leveranssystem för cannabis över hela Kanada.
  • Fokus: Företaget är främst inriktat på hantverksodlad, handtrimmad, högkvalitativ cannabis i stor skala. De erbjuder också kompletta uppstartsmaterial och stöd till nya och befintliga licensierade producenter. 
Anette Lindkvist
Senaste inläggen av Anette Lindkvist (se alla)