Auxly Cannabis Group

Auxly Cannabis Group

Auxly Cannabis Group, presenterar sig som en framstående aktör inom cannabisindustrin, särskilt inriktad på att bygga varumärken som skapar en stark koppling till konsumenterna. Med en portfölj av varumärken som är utformade för att stärkas i takt med att branschen utvecklas, positionerar sig Auxly som en ledare inom den snabbt växande cannabissektorn och hampa investeringar

Varumärkesportfölj – Auxly Cannabis Group 

Auxly stoltserar med en imponerande portfölj av varumärken, var och en med sin egen unika positionering:

 1. Foray: Riktat till dem som är nyfikna på cannabis, erbjuder Foray en tillgänglig ingångspunkt för alla, oavsett var de befinner sig på sin cannabisresa. Varumärket är utformat för att vägleda och fira individers utforskning av cannabis. 
 2. Kolab Project: Detta varumärke firar skärningspunkten mellan cannabis och kultur. Kolab Project strävar efter att tillhandahålla cannabisentusiaster med en noggrant kuraterad urval av exceptionell cannabis, tillbehör och upplevelser.
 3. Back Forty: Back Forty presenterar sig som ett bekant och enkelt varumärke, med produkter som smidigt integreras i vardagen, allt med syftet att erbjuda en bättre upplevelse till ett lägre pris.
 4. Dosecann: Som en världsklassig utvecklare av innovativa cannabisprodukter för den wellness-fokuserade konsumenten, bygger Dosecann på principerna om kvalitet och effektivitet.

Innovation med konsumenten i åtanke

Auxly’s kärnuppgift är att utveckla produkter av högsta kvalitet som resonerar med konsumenterna och driver branschen framåt på ett positivt sätt. Genom att ständigt sträva efter innovation säkerställer Auxly att de förblir i framkant av branschutvecklingen. Auxly håller sina intressenter uppdaterade med regelbundna finansiella rapporter och företagsuppdateringar.

Auxly Cannabis Group är en dynamisk aktör inom cannabisindustrin, med en stark betoning på varumärkesbyggande och konsumentengagemang. Med en imponerande portfölj av varumärken, en stark innovationsdrivning och regelbundna uppdateringar till sina intressenter, positionerar sig Auxly som en ledare inom cannabissektorn. Medan framtiden för cannabisindustrin fortsätter att utvecklas, är det tydligt att Auxly är väl positionerat för att dra nytta av kommande möjligheter.

Korta fakta om Auxly Cannabis Group

 • Grundare: Hugo Alves (nuvarande VD) och ett team av cannabisentusiaster, företagare, CPG-professionella, forskare och vetenskapsmän.
 • Huvudkontor: 777 Richmond St W Unit 002, Toronto, Ontario, M6J 0C2.
 • Börs: Auxly Cannabis Group Inc. är noterat på TSX under aktiekoden ”XLY” och på OTCQB under aktiekoden ”CBWTF”. 
 • Ticker: XLY (Toronto Stock Exchange), CBWTF (OTCQB) 
 • Varumärken: Foray, Kolab Project, Back Forty och Dosecann.
 • Innovationscentra:
  • Auxly Charlottetown: Beläget i Charlottetown, PEI, detta center fokuserar på produktformulering, forskning och utveckling samt kvalitetstestning.
  • Auxly Ottawa: Beläget i Ottawa, Ontario, detta center fokuserar på tillverkning, bearbetning och distribution av torkade blommor och för-rullade produkter.
  • Auxly Leamington: Beläget i Leamington, Ontario, detta center är dedikerat till storskalig odling av cannabis. Anläggningen är 1,1 miljoner kvadratfot stor och har en genetiksbibliotek med över 150 unika kultivarer.
Auxly Cannabis Group 1
Anette Lindkvist
Senaste inläggen av Anette Lindkvist (se alla)