Cronos Group

Cronos Group

Cronos Group framstår som en banbrytande aktör inom den globala cannabinoidindustrin. Med en vision om framtiden för cannabis och en passion för att ansvarsfullt höja konsumentupplevelsen, strävar företaget efter att skapa en ikonisk varumärkesportfölj som kommer att intressera konsumenter över hela världen. För mer läsning om hampa investeringar finns denna sida om diverse former av investeringar som rör cannabis industrin. 

Om Cronos Group

Cronos Group är ett innovativt globalt cannabinoidföretag som är engagerat i att bygga banbrytande immateriella rättigheter genom att främja cannabisforskning, teknik och produktutveckling. Företaget drivs av en önskan att ansvarsfullt höja konsumentupplevelsen. Deras internationella varumärkesportfölj är mångsidig och inkluderar framstående namn som Spinach®, PEACE NATURALS® och Lord Jones®.

Mission, syfte och värden

Cronos Groups mission är att förbättra människors liv genom att låsa upp hela potentialen av cannabis. De strävar efter att vara det ledande cannabinoidföretaget med varumärken som kopplar samman konsumenter, en vinnande kultur och branschledande innovation. När de arbetar för att förbättra människors liv och generera långsiktigt värde för sina intressenter, styrs de av principer som kvalitet, integritet och ansvar.

Ledningsteamet hos Cronos Group 

Cronos Groups ledningsteam består av experter inom sina respektive områden, med ett gemensamt mål att etablera det mest värdefulla internationella cannabisföretaget. De är passionerade, djärva individer som drivs av kvalitet och integritet. Dessa individer är fast beslutna att skriva historia, snarare än att bara läsa om den.

Mike Gorenstein, företagets ordförande och VD, är en framstående figur inom Cronos Group. Innan han gick med i Cronos var Mike vice VD och generalråd på Alphabet Partners, LP, en investeringsförvaltningsfirma baserad i New York City. Han har också tjänstgjort som företagsadvokat på Sullivan & Cromwell LLP. Mike är en utbildad jurist från University of Pennsylvania Law School och har även studerat vid Wharton School vid University of Pennsylvania samt Kelley School of Business vid Indiana University.

Cronos Group representerar en ny era inom den globala cannabisindustrin. Med en stark närvaro på den internationella scenen, kombinerat med en djup förståelse för forskning, innovation och samhällsansvar, är Cronos Group väl positionerat för att leda vägen i en bransch som står inför snabb tillväxt. Med en passion för att ansvarsfullt cannabisens potential, fortsätter Cronos Group att sätta standarden för kvalitet och innovation inom cannabinoidindustrin.

Kort fakta om Cronos Group

  • Startår: 2012
  • Huvudkontor: Toronto, Ontario, Kanada
  • Börs: Toronto Stock Exchange (TSX) och Nasdaq
  • Ticker: CRON
  • Kärnverksamhet: Produktion och försäljning av medicinsk och rekreationell cannabis
  • Framstående varumärken: Spinach®, PEACE NATURALS®, Lord Jones®
  • Mission: Att skapa transformativa resultat genom att utnyttja potentialen av cannabis. 

Webbplats: https://www.thecronosgroup.com/ 

Handel: https://www.avanza.se/aktier/om-aktien.html/831013/cronos-group 

https://www.avanza.se/aktier/om-aktien.html/853334/cronos-group
Anette Lindkvist
Senaste inläggen av Anette Lindkvist (se alla)